CCSVI og "The Liberation Treatment"

20/2 2011 - MIN teori om hvorfor vi får sklerose
Som vi ved er der både raske og MS-patienter(stort set alle!!!) med indsnævrede halsvener.

Hvis de indsnævrede halsvener kombineres med længerevarende stress kan sklerosen opstå.

Videnskaben ved at længerevarende stress er skadeligt for os og bl.a. sætter vores immunforsvar på 'standby'. Vores krop nedprioterer immunforsvaret i stress-situationer og bruger alt energi på 'at komme væk fra rovdyret'. At vi har kortvarrig stress er faktisk sundt.

Har vi indsnævrede halsvener bliver kroppen stille og roligt forgiftet af bl.a. jern og andre stoffer, der aflejres gennem vene-væggen pga. den langsomme/manglende flow af 'brugt blod' gennem hjernen. Når vores immunsystem fungere fint nok, kan det holde denne 'forgiftning' i skak - MEN når vi er stresset i en længere periode nedprioteres immunsystemet og 'forgiftningen' kan få overtaget hjernen og de første symptomer på MS kommer...

*Det forklarer også, hvorfor stress er farligt for MS patienter.
*Det forklarer også, hvorfor diagnosen kommer efter en stresset påvirkning over længere tid.
*Det forklarer også, hvorfor raske personer kan have indsnævrede halsvener og leve fint med det- de har ikke haft den længerevarende stressperiode.
*Det forklarer også, hvorfor meditation er super godt for især MS-patienter. Vores krop får slappet af og vi får et værktøj til at 'genaktivere'/forhindre nedpriotering af vores imunforsvar.

Det ovenstående hænger rigtig fint sammen i min logik - og hvis der er læger, der kan kommentarer/forklaring på min 'lommefilosofi' er jeg meget interesseret i at høre fra Jer. Bare skriv i GB eller benyt informationen under 'kontakt mig'

UPDATE 18/4 2010:
Jeg skal til Polen og scannes + evt behandles for CCSVI den 20/4 2010.
Følg med i 'min dagbog'.

OBS - skrevet i august 2009 men se links nederst på siden.

Italienske Dr. Paolo Zamboni har fundet ud af noget helt nyt og banebrydende omkring sclerose og udviklingen af denne sygdom. Han er selv uddannet læge og har gennem flere år arbejdet med sin teori og samlet videnskabelig dokumentation for at underbygge teorien på den videnskabelige måde, som han ved skal til for at blive accepteret i den videnskabelige verden.

Kort fortalt går hans teori ud på at sclerose ikke kun er en autoimmun sygdom men at sygdommen opstår som følge af en indsnævring af nakke-venerne/bryst-venerne. Denne indsnævring er årsag til at hjernen ikke "drænes" godt nok og derved ophobbes der jern i hjernen. Ophobning af jern er direkte årsag til celledød og inflammation - sclerose!
Teorien kaldes 'Chonic CerebroSpinal Venous Insufficiency'= C.C.S.V.I.

Ved at konstatere den omtalte indsnævring og bruge den velkendte ballon-udvidelse i disse vener, kan hjerne igen få blod til at passerer ordentligt og komme af med jern. Denne behandling kaldes 'The Liberation Treatment'.

Dr. Zamboni har måske fundet løsningen som en fysiologisk defekt og ikke en neurologisk lidelse fra starten af.

Dr. Zamboni har systematisk scannet nakke/bryst vener hos raske og derefter på scleroseramte - og han har fundet disse indsnævringer hos 100% af de scleroseramte!

Dr. Zamboni har således fundet på "The Liberation Treatment" - med stor effekt for de, der har gennemgået ballonudvidelsen. De fleste mærker en bedring med det samme eller indenfor de efterfølgende 24-48 timer.

Som Dr. Zamboni siger er det mest effektiv for patienter der ikke har fået store skader i hjernen - da de skader ikke bliver gendannet -men her er det at jeg kan se stamcellerne komme ind i billedet. Jeg har netop ødelægte områder i hjernen og mangler myelinproducerende celler.

Jeg er i disse dage ved at prøve at få en scanning af mine nakkevener så en evt indsnævring kan klarlægges eller afkræftes....det ville være optimalt at have det på plads inden turen til Costa Rica.

Der er helt sikkert store økonomiske og lægefaglige interesser imod Dr. Zambonis opdagelse.
-Medicinalindustrien er helt sikkert imod, da de vil miste en stor indtægtskilde
-Mange neurologer over hele verden har ikke lyst til at indrømme, at de "ikke har set skoven for bare træer"


Men faktum er at jeg tager afsted til februar 2010 for at modtager stamceller og så vil jeg prøve at få en scanning inden afgang...Se disse links
Dr. Paolo Zambonis opdagelse - se det til ende...der er et par små reklamer undervejs

Mona fra Århus er blevet 'liberated' i Polen - her er hendes gode blog.

www.ccsvi.dk - dansk oplysende side med en masse links og nyheder.

www.msforum.dk - tråd om CCSVI - Rigtig godt.

Her findes links til videnskabelige publicerede artikler om C.C.S.V.I. - tast ccsvi og search

Kommentarer fra neurolog Per Soelberg Sørensen... er afvigende overfor teorien og snakker om "falske forhåbninger. Til gengæld har han fuld tiltro til medicinalindustrien.


Reklameplads på denne side.

På sidens top ses reklamer for de firmaer, der venligst har støttet min tur til Costa Rica for at få stamcellebehandling.